Tietokonehuolto

Tietokonehuolto & atk- ja datapalvelu Marttilassa – lähellä sinua.

Koneiden noudot ja toimitukset joustavasti myös Marttilan keskustasta tai lähialueilta.

Jarmo Nieminen
044 033 5477

japi(@)japin.fi

japin.fi


PALVELUT

Tarjoan atk-palveluja, tietokoneiden huoltoa ja korjausta helposti, nopeasti ja edullisesti – rautaisella ammattitaidolla, kokemuksella ja luottamuksella. Olipa ongelmasi millainen tahansa, ota reilusti yhteyttä.

Huollan ja korjaan tietokoneet, kannettavat ja pöytämallit. Pelastan tietoja rikkinäisiltä koneilta, muokkaan ja muunnan tiedostosi haluttuun tiedostomuotoon.
Hankintapalvelun avulla saatavissasi ovat kaikki laadukkaimmat tuotemerkit aina edullisimpaan hintaan.

Uusien koneiden käyttöönotot ja tiedostojen kopioinnit vanhasta uuteen

Uuden koneen edullinen käyttöönottoasennus ja optimointi – kannettavat, tabletit ja pöytäkoneet.
Vanhan koneen palauttaminen tehdasasetuksiin – ja koneestasi voi tulla vielä kuin uusi!

Käyttöjärjestelmien asennukset uuteen tai vanhaan. Vanhasta koneesta saa vielä oivallisen työkalun: laitetaan Linux tai tehdään siitä Google Chromebook (Cloudready OS).
Tietokoneen siivous ja varmuuskopiointi.
Kiintolevyjen vaihdot, uuteen, isompaan, ehjään ja/tai nopeampaan.

Ilmainen Windows-10 päivitystarjous päättyi virallisesti, mutta useimmissa tapauksissa se voidaan edelleen asentaa kuten ennenkin. Tuottiko Windows 10:n asennus tai päivitys ongelmia? Myös oheislaitteiden asennukset esim. vanhemmat lasertulostimet Windows 10:een.

Teen myös nettisivuja pienyrityksille, yhdistyksille, yksityishenkilöille ja erilaisiin tapahtumiin tai tilaisuuksiin. Toteutus voidaan tehdä joko täysin koodipohjaisesti tai esimerkiksi Google Sites tai WordPress -julkaisujärjestelmällä, jolloin asiakas voi myöhemmin helposti päivittää ja ylläpitää sivustoa itse.

Tämän päivän verkkosivu on responsiivinen eli toimii optimoidusti kaikilla laitteilla, sisältää usein blogiominaisuuden ja on helposti asiakkaiden ja hakukoneiden löydettävissä.

 

AINA AJANKOHTAISTA

Vanhatkin tietokoneet, tabletit ja puhelimet kannattaa toimittaa huoltoon. Jopa jo rikkinäiseksi todetusta laitteesta voi saada muutamalla kympillä hyvän varakoneen mökille tai kakkoskoneeksi kotiin. Koneesta voi tulla jopa parempi kuin se oli uutena!

Muistutan myös tietokoneen vuosittaisesta sisäsiivouksesta, joka ehkäisee esim. ylikuumenemisesta aiheutuvia vaurioita.

Uudet nettisivut edullisesti – kysy myös projektisivuja vaikkapa tietyn tilaisuuden tai projektin markkinoimiseen ja tiedonvälitykseen

VIELÄ YKSI VINKKI

Saitko liian kalliin korjausarvion, eikö korjattu lainkaan tai kehotettiinko ostamaan uusi?

Kannattaa pyytää toinenkin mielipide – soita 044 033 5477

Tietokoneen huolto (sisältää mm. koneen fyysisen sisäpuhdistuksen pölystä, levyvirheiden korjausajon, haittaohjelmien poiston, virustorjunnan tarkistuksen ja asennuksen tarvittaessa)

Miksi juuri japin.fi

Sinun läheltäsi luotettavaa palvelua – kokemus antaa varmuutta. Aiemmin tietokonekorjaamo toimi Marttilassa nimellä MikroKamari vuodesta 1996. Vuodesta toiseen Marttilan suurin, kaunein ja ainoa tietokonekorjaamo.

PARASTA PAIKALLISTA PALVELUA

Tietokoneiden huoltoa, korjausta ja monipuolisia datapalveluja Marttilassa vuodesta 1990, joten kyseessä on warsinainen wanhan hyvän ajan tietokonekorjaamo.

Reilu ja kansantajuinen palvelu, jossa asiat hoidetaan ja selitetään selvällä suomen kielellä ja tarvittaessa käytetään vertauksia.

Vankka asiantuntijuus sekä pitkä ja monipuolinen kokemus alalla antaa vertaansa vailla olevaa ammattitaitoa sinun hyödyksesi. Ammattitaitoa on myös näkemys ja perspektiivi siitä, mikä on juuri sinulle laitehankintojen oikea mittakaava. Tulevaisuuden trendien huomioiminen ja suhteuttaminen järkevästi tähän päivään auttaa välttämään virhe- ja hukkainvestointeja.

Maalaisjärki pidetään mukana kaikessa toiminnassa – laitteita korjataan vain silloin kun se on järkevää ja kannattavaa. Muussa tapauksessa autan sinua valitsemaan uusille tuotteille kulloinkin edullisimman hankintakanavan. Se on mahdollista, koska en ole sidottu mihinkään tiettyyn laitevalmistajaan tai -toimittajaan.